In deze bijzondere tijd is het voor de gezondheidssector extra uitdagend om alle patiënten van dienst te kunnen zijn. eHealth oplossingen zijn nu belangrijker dan ooit. Met MijnZorgApp is het sinds kort mogelijk om via videobellen je patiënt ook op afstand te kunnen behandelen.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Vernieuwde app nu beschikbaar in appstores

Met MijnZorgApp betrek je je patiënt optimaal bij zijn/haar herstelproces. Bijvoorbeeld door afspraakherinneringen of door te helpen met de vele oefenvideo’s die je al kunt klaarzetten voor je patiënt. Videobellen is dan ook een logische vervolgstap. Dat is vorige week in de hoogste versnelling doorontwikkeld en getest. En is sinds kort beschikbaar voor iOS en Android.

De voordelen van videobellen via deze app

  • Directe koppeling met je Agenda
    Een groot voordeel van videobellen via MijnZorgApp is dat er een directe koppeling is met de agenda van Intramed. Als praktijk moet je in dit geval zelf de code aanmaken met omschrijving eConsult (en de bijbehorende declaratiecode). Praktijken kunnen hiervoor een behandelcode 510 aanmaken in de codelijst die ze gebruiken in Intramed. En aansluitend een tarievenupdate uitvoeren, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk euro’s gedeclareerd worden.

Op deze manier wordt het videobellen automatisch klaargezet in de app voor deze afspraak. Als therapeut krijg je een reminder voor een gepland videogesprek. Super handig toch!

  • Van mobiel naar mobiel contact
    Videobellen via MijnZorgApp is mogelijk van mobiel/tablet naar mobiel/tablet. Dit zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van een vaste locatie. Maar ook niet van een PC met webcam. Zo kan een behandeling op afstand op elke gewenste locatie plaatsvinden.

Nu 3 maanden gratis uitproberen

Omdat het nu een onrustige en vreemde periode is en eHealth mogelijkheden extra belangrijk zijn, kun je MijnZorgApp nu drie maanden gratis uitproberen zonder verdere verplichtingen met een proefaccount. Deze actie is geldig t/m 15 april 2020. Meld je dus snel al voor de gratis proefperiode en ervaar alle mogelijkheden.

Voor praktijken die al met MijnZorgApp werken, geldt dat videobellen tot eind april 2020 gratis is.
Zie hier hoe je dit in kunt stellen: https://help.appsotheek.nl/nl/articles/31534-hoe-stel-je-intramed-in-voor-videobellen.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl