Over ons

Welkom op Fysionieuws, voorheen nog FysioForum.

FysioForum.nl werd in het voorjaar van 2004 opgezet als een community waar fysiotherapeuten het laatste nieuws kunnen lezen en van reacties kunnen voorzien. Dagelijks zijn we op zoek naar de laatste nieuwsfeiten die relevant zijn voor de fysiotherapie die we hier op de nieuwspagina plaatsen. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe. Naast fysiotherapeuten wordt de site bezocht door velerlei disciplines, zowel door zorgverzekeraars als beleidsmakers adviesburo’s en overheidsinstellingen en een grote groep andere belangstellenden en patiënten op zoek naar informatie.

Waar we bij de start zoveel mogelijk functionaliteit hebben proberen te bieden op één platform, ontwikkelen we voortaan nieuwe gespecialiseerde platformen waar we de gebruikers beter van dienst kunnen zijn. Zo is in 2007 FysioVacature.nl geboren, een hard groeiende vacaturesite waar werkgevers en kandidaten met elkaar in contact kunnen komen.
Recenter is FysioWebshop.com ontwikkeld waar zowel nieuwe als gebruikte producten kunnen worden aangboden en fungeert als een soort marktplaats voor producten die gerelateerd zijn aan fysiotherapie.
Door de komst van FysioVacature.nl en FysioWebshop.com is het prikbord op FysioForum overbodig geworden. Omdat met name het nieuwsgedeelte het meeste werd gebruikt, hebben we de naam in 2022 omgedoopt tot Fysionieuws.

Met vriendelijke groet,
Rob van den Dobbelsteen
Initiatiefnemer Fysionieuws.nl

Laatst bijgewerkt: augustus 2022