Vóór een KNGF met lef!

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17736
   Avatar fotoKitty Bouten
   Deelnemer

   Samenvatting

   De maatschappelijke ontwikkelingen vragen om een KNGF met lef. Onze positie is de afgelopen jaren steeds verder verslechterd onder invloed van de onevenwichtige marktverhoudingen. Het KNGF biedt daarin onvoldoende tegenspel. Wij, Kitty Bouten, Henk Jansen en Arjen van Zon, willen daarin verandering brengen. Dat kan alleen met uw steun. U leest in dit bericht hoe u verandering mogelijk kunt maken.

   Op de komende Algemene Vergadering van het KNGF treden drie van de vijf bestuursleden af. De verkiezing van drie nieuwe bestuursleden biedt kansen voor een nieuw beleid. Om echt iets te kunnen betekenen, hebben we een bestuur met een eenduidige visie nodig. Daarom willen wij als driemanschap in het bestuur komen. Dat kan alleen via een 100 leden agenda initiatief. Onze visie op het gewenste beleid van het KNGF vindt u hier.

   Wanneer u zich in onze visie herkent, kunt u onze kandidatuur mogelijk maken. Wij kunnen alleen iets betekenen wanneer u ons initiatief in woord èn daad ondersteunt.

   Hieronder lichten wij toe hoe u onze kandidatuur kunt steunen.

   Toelichting

   Voor een kandidaatstelling heeft ieder van ons afzonderlijk 100 ingevulde formulieren nodig op haar/zijn naam voor de betreffende bestuursfunctie. Om deze formulieren te kunnen printen, klikt u op “kandidaatstelling” bij de betreffende kandidaat.

   Het is belangrijk dat u voor elke kandidaat het bijbehorende formulier print.

   1.    print alle drie de formulieren uit

   a.    kandidaatstelling Kitty Bouten (CV)
   b.    kandidaatstelling Henk Jansen (CV)
   c.    kandidaatstelling Arjen van Zon (CV)

   2.    vul op alle drie in:

   a.    uw naam
   b.    adres
   c.    uw lidnummer KNGF
   d.    uw e-mail adres voor eventuele administratieve onduidelijkheden.

   3.    zet uw handtekening op alle drie formulieren

   4.    stuur de ingevulde en ondertekende formulieren vóór 8 april aanstaande naar ons toe. Dat kan op drie manieren:

   a.    per mail, scans van de formulieren naar: ledeninitiatief@VoorEenKNGFmetLef.nl
   b.    per post naar:
   VoorEenKNGFmetLef,
   p/a Walstro 17,
   2631 SE Nootdorp

   c.    per fax naar: 020 6122073
   d.    eventuele machtigingsformulier: -link-

   5.    Kom naar de Algemene Vergadering van uw RGF in april/mei wanneer de nieuwe bestuursleden gekozen worden. Het heeft alleen zin onze kandidatuur te steunen wanneer u ook daadwerkelijk naar de vergadering komt om op ons te stemmen.

   Wanneer we per persoon 100 ingevulde en ondertekende formulieren ter ondersteuning van onze kandidaatstelling ontvangen, zullen we het bestuur formeel verzoeken onze kandidaatstelling op de agenda van komende Algemene Vergadering van het KNGF te plaatsen. Het bestuur is verplicht daaraan gehoor te geven. Dat betekent dat u op de Algemene Vergadering van uw RGF op ons kunt stemmen. Het bestuur zal ook haar eigen kandidaten voordragen. Op de komende Algemene Vergadering van uw RGF is er dan echt iets te kiezen. Kom dus naar de AV van uw RGF om te stemmen en breng een machtiging mee!

   Stuur dit bericht door naar zoveel mogelijk collega’s!

   Kitty Bouten, Henk Jansen, Arjen van Zon

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.