Versie 11 FysioComfort beschikbaar

Weergave van 8 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12671
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Collegae,

   Vanaf vandaag 4 juli is de nieuwste versie van het EFV FysioComfort beschikbaar. Ook nu weer met meer gebruiksvriendelijke items. Kijk voor de verbeteringen en veranderingen op http://www.fysiocomfort.nl/Collega%20Zorgverleners/behandelprotocol.htm of raadpleeg de gebruiksaanwijzing op http://www.fysiocomfort.nl/documenten/Gebruik%20onderzoek%20en%20behandelprotocol.htm

   Voor vragen kunt u mailen naar info@fysiocomfort.nl

   groet,

  • #12683
   Avatar fotoRob Zeijen
   Deelnemer

   Chiel,

   Wat is de meest praktische manier om een journaal bij te houden van een behandeling?
   Ik stel me zo voor dat je vanuit de agenda in Intramed bij een patient een opmerking kunt noteren die dan ook vanzelf goed gedateerd wordt.

   ============voorbeeld================
   09-07-2007:
   Weer halve dagen gaan werken: geen klachtentoename.
   Volgende week 100% aan het werk.
   ===========einde voorbeeld==============

   is dit ergens onder <Alt + F2> mogelijk?

   Groet,

   Rob

  • #12684
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste Rob, collegae,

   Het protocol open je met alt-F2 vanuit de aganda. In de fase journaal zit een veld die je kunt invullen. Ik heb bij de opmaak ervoor gekozen dit niet automatisch te laten aanvullen met de datum. Dat zou namelijk betekenen dat elke keer als je alt-F2 gebruikt er een fase toegevoegd wordt en je voor een overzicht flink heen en weer moet klikken tussen de verschilende fasen.In het protocol rangschik ik het achter de zelf te noteren datum; dat houdt het overzichtelijk.

   groet, Chiel

  • #12685
   Avatar fotoRob Zeijen
   Deelnemer

   Deze week zijn we bij Intramed geweest en een cursus gevolgd in dossiervorming. We hebben daar gebruik gemaakt van een protocol van Intramed zelf: “Registratie Fysiotherapie”. In dit Ontwerp wordt er wel een gedateerd dagjournaal aangemaakt, waarbij je in de linker kolom kunt scrollen met page-up en page-down.
   Dat leek me erg handig en overzichtelijk. Tot op heden heb ik journaals bijgehouden met de F4 functie in Intramed. Dat betekende dan zo’n 16x per dag steeds weer de datum intypen. Daar wil ik eigenlijk wel vanaf…..
   Is het mogelijk om binnen Fysicomfort V11 één zo’n fase -die van dat journaal- te vervangen voor een andere met zo’n datumfunctie?

  • #12686
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste Rob,

   Je kunt elke aanpassing die je wenst aanbrengen door een nieuwe versie van het protocol aan te maken in je eigen administratie. Let wel; als je een nieuwe versie koopt met het zelfde nummer dan kan je die niet plaatsen.
   Dus de journaal fase kan je de aanpassing geven die jij graag wenst.

   Succes

  • #12687
   Avatar fotoRob Zeijen
   Deelnemer

   Moet je dan in Intramed een nieuwe versie van Fysiocomfort V11 definiëren, en in deze nieuwe versie zo’n versie van het behandeljournaal aanmaken?

  • #12688
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste Rob,

   Dat klopt. Via < systeem><protocollen> zoek je het protocol op en klik je via <opties> op “nieuwe versie definieren. Die nieuwe versie krijgt een opeenvolgend nummer. In die nieuwe versie kun je alle aanpassingen aanbrengen die je wenst.
   Wil je overigens aanpassingen in de documenten die meegeleverd zijn dan is het definieren van een nieuwe versie niet noodzakelijk. Klik dan het protocol open en ga naar tabblad 5 “briefontwerpen”. Kies de briefopmaak die je wilt veranderen en breng de aanpassinegn aan die je wenst.

   succes, Chiel

  • #12689
   Avatar fotoRob Zeijen
   Deelnemer

   Chiel,
   Ik heb al eens gekeken naar al die invulvelden in zo’n protocolontwerp.
   De wens is om het behandeljournaal aan te laten maken voor elke dag dat er een afspraak gemaakt is met de patient, zodat in het hoofdscherm links een lijst komt met behandeljournaals op behandeldatum.
   En dat als je op de naam van de patiënt klikt in de agenda er in het scherm “behandeling” naast het eerste tabblad “Algemeen” een tweede tabblad komt genaamd “Behandelverloop” waarin dan die behandeljournaals staan.

   Volstaat het om het ontwerp van het protocol bij “fasering” het behandeljournaal, nr 6000 de “soort fase” te herdefiniëren van “standaard” naar “behandeling”?

   Groet,

  • #12690
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste Rob,

   Ja dat volstaat. Ik zou echter wel even kritisch naar de inhoud kijken van het behandeljournaal. In dat journaal zit nu een uitgebreidde evaluatie. dat kan waarschijnlijk korter. Bovendien bestaat er een koppeling met de brief “tussentijdse evaluatie”. Dat verdient dan ook een kritische blik.
   Ik zal er zelf voor de nieuwe versie ook eens naar kijken. Tot op heden vond ik het omslachtig maar het verdient zeker aandacht.

   Groet,

Weergave van 8 reactie threads
 • Het onderwerp ‘Versie 11 FysioComfort beschikbaar’ is gesloten voor nieuwe reacties.
- Advertentie -