Stage lopen in Ghana

Weergave van 3 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #10383
   Avatar fotoMarielle
   Deelnemer

   Beste collega’s / medestudenten,

   Op dit moment ben ik hard bezig met het regelen van een stage en onderzoeksplaats in Ghana. De plek van de stage is waarschijnlijk een CP-kliniek in Kumasi.
   Heeft iemand ervaring met stage lopen in Ghana? Ik hoor graag de verhalen, hoe het was, waar je tegenaan bent gelopen, waar ik rekening mee moet houden, etc.

   Groeten,
   Mariëlle
   3e jaars fysiotherapie HS Leiden

  • #10397
   Avatar fotoAndre Stroet
   Deelnemer

   Hoewel het natuurlijk een goede levenservaring is vraag ik mij altijd af wat de werkelijk toegevoegde waarde is van de Ghana stage voor jouw ontwikkeling als fysiotherapeut in Nederland. Hebben ze zulke geavanceerde therapeutische interventies in Ghana waar wij weet van moeten hebben??? Ikzelf heb na de opleiding fysiotherapie geparticipeerd in een projectje in Gambia dus ik kan me iets voorstellen van de Afrikaanse fysiotherapie!

  • #10398
   Avatar fotoMarielle
   Deelnemer

   @astro. Inmiddels heb ik een stageplek gevonden bij een modern ziekenhuis met een orthopedisch centrum. Hier worden de nieuwste technieken gebruikt. Ik denk dat je een wat eenzijdig beeld hebt van de Afrikaans fysiotherapie…

  • #10399
   Avatar fotoastro1958
   Deelnemer

   Fijn voor jouw maar mijn opmerkingen zijn goed bedoeld nadat ik zelf diverse projectjes heb mogen meemaken van Afrika t/m Midden- en Zuid Amerika. Het is een goede levens ervaring maar voor mij nu als werkgever zal het geen pre zijn in de CV. Nu maar hopen dat we je niet tegenkomen in een Kerstspecial van Robert ten Brinke.

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.