Salaris vrijgevestigde praktijk volgens CAO

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Algemeen (KNGF) Salaris vrijgevestigde praktijk volgens CAO

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17453
   Avatar fotoDuert
   Deelnemer

   Goeiemiddag collegae,
   Mogelijk dat jullie mij kunnen helpen in het verhelderen van een kwestie waar ik op het moment tegenaan loop:
   Ik ben nu sinds 4 jaar fysiotherapeut. Direct na mijn afstuderen in de vrijgevestigde praktijk begonnen en een salaris (gebaseerd op normsalaris volgens LVVF en LVFD) ontvangen van 2884eu bij volledig dienstverband. Vervolgens in de verpleeghuissector gaan werken en volgens CAO-VVT voor een salaris van bijna 2800. Daar is nu wegens bezuinigingen mijn contract niet verlengd, dus ik ben weer aan het kijken voor een baan in de eerste lijn.

   Nu heb ik een vacature gevonden die mij wel aanspreekt, echter staat er bij vermeld “Salaris op vaste basis KNGF CAO V bijlage 2008”. Nu heb ik deze CAO er bij gepakt en kom ik met mijn jaren ervaring uit op ‘maar’ 2195eu.

   Nu weet ik dat de verschillen in salaris in de eerste lijn best wel groot kunnen zijn, maar 2195eu bruto blijft na aftrek van alle beroepslasten wel erg weinig van over. Verder, als ik de tabel in de CAO doortrek dan zou ik bij mijn eerste werkgever betaald moeten zijn als een fysiotherapeut met ruim 10 jaar ervaring, dat lijkt mij erg sterk.

   Vandaar dus mijn vraag: klopt dit (de 2195eu) wel?

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.