Online planningssysteem (gratis) proberen

Weergave van 6 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12815
   Avatar fotoN. Gorisse
   Deelnemer

   Hallo,

   Ik ben op zoek naar fysiotherapeuten en -praktijken die graag een online planningsysteem (gratis) willen gebruiken. Het doel is om qua gebruikersgemak de de puntjes op de i te zetten, dus het is wel geheel gratis, maar feedbacken eventuele verdere tips is vervolgens erg welkom.

   Het gaat om Sokati, – link – . Met Sokati kunnen klanten zelf een online afspraak maken op uw eigen website. Fysiotherapeuten en masseurs kiezen er vaak voor om afspraken pas definitief te laten zijn na handmatige goedkeuring. Dit en vele andere opties zitten in Sokati waardoor het ook echt in de praktijk een bruikbare tool is.

   Hoewel het in de praktijk niet nodig blijkt te zijn, hopen we in de nabije toekomst ook met bestaande softwarepakketten te kunnen koppelen.

   Geinteresseerden zijn bij deze uitgenodigd om de contactpagina van Sokati (of via of deze discussie) een gratis acocunt aan te vragen.

   Met vriendelijke groet,

   Niels Gorisse
   Sokati

  • #12933
   Avatar fotoRob
   Sleutelbeheerder

   Een andere optie is van YouCanBook.Me.
   Voorbeeldje hiervan is via deze – link – te bekijken.
   Deze is te koppelen aan een Google Agenda en zou ideaal te koppelen zijn aan het boekhoudpakket waar je mee werkt.

  • #12934
   Avatar fotoN. Gorisse
   Deelnemer

   Wij koppelen ook met Google Calendar, en met iCal en Microsoft outlook.

   En momenteel bieden we ook al een export aan van alle afspraakgegevens, dus koppeling met het boekhoudpakket kan nu al.

   Echt vergelijken met dit pakket kan denk ik niet, want we bieden sowieso erg veel meer (oa. vaststaan na bevestiging, online betalen, agenda-overzicht met exports en handig wijzigen van afspraken, aparte logins voor medewerkers). Maar, dat was dan ook niet de vraag, ik hoor graag als mensen een dergelijk systeem willen uitproberen.

   Sowieso staan we absoluut open voor suggesties om te koppelen met specifieke externe pakketten. Sterker nog, dat horen we heel erg graag, zodat Sokati steeds beter wordt. Dus: laat het horen als je graag Sokati wil gebruiken maar twijfelt omdat je welicht niet kan koppelen met een bestaand stuk software.

  • #12935
   Avatar fotoAnoniem
   Inactief

   Ik lees met veel interesse deze ontwikkeling voor de fysiotherapie. Met name voor de jonge generatie patiënten, die willen snel en makkelijk een afspraak maken zonder dat ze aan openings- en/of telefoontijden van een praktijk gebonden zijn. Mijn huisarts maakt hier al gebruik van. En het werkt voor mij als patiënt voortreffelijk.
   Maar in hoeverre is de integratie met intramed al gerealiseerd. Dit is voor mij wel een voorwaarde. Omdat wij met een drukke agenda dus niet elke 5 minuten kunnen controleren of er al een nieuwe afspraak op die tijd door iemand online is gemaakt, als we met een patiënt een afspraak maken in de behandelkamer.

  • #12936
   Avatar fotoN. Gorisse
   Deelnemer

   Deze discussie stamt uit oktober 2010. Rond die tijd hebben we contact gehad met IntraMed, en ondanks dat zij wel de koppelingsmogelijkheden hebben, zagen zij niet de meerwaarde hiervan in.

   Dit is echter geen belemmering, er zijn wel praktijken die planningssystemen zoals Sokati gebruiken. Afspraken voor de verzekeraar, worden dan op het laatst van de behandeling even in Intramed gezet, maar verder wordt het afsprakengedeelte in Intramed gewoon helemaal niet gebruikt. Klantengegevens staan wel in Intramed. Op zich werkt het prima; mijn fysio zie ik ook snel even wat in Intramed tikken als de behandeling klaar is.

  • #12937
   Avatar fotoRob
   Sleutelbeheerder
   N. Gorisse wrote
   mijn fysio zie ik ook snel even wat in Intramed tikken als de behandeling klaar is.

   Hoi Niels,Waarschijnlijk vult de fysiotherapeut dan ook het behandeljournaal in zijn electronisch patiënten dossier in.Er komen ook wel meer koppelingen via het internet en dit lijkt me wel een aardige. Heb je andere softwarehuizen ook gepolsd?

  • #12938
   Avatar fotoN. Gorisse
   Deelnemer

   Ja, nog twee andere, maar met de meeste pakketten valt helemaal niet te koppelen omdat deze op het intranet draaien, dus zoveel partners zijn er niet om mee samen te werken. Overigens blijft de meerwaarde hiermee geheel overeind: zoals aangegeven is zelfs zonder koppeling een pakket zoals wij bieden al zeer nuttig.

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.