Oefeningen via Internet

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #14866
   Avatar fotoJip Driehuizen
   Deelnemer

   Beste collega’s. Op dit moment ben ik bezig met een ambitieus project, namelijk het aanbieden van beweging, ontspanning, voorlichting en oefeningen via internet. De vorm hierbij is vrij uniek. Vrijwel alles wordt aangeboden als filmpje.
   Ook uniek is dat mensen zelf een oefen- of beweegprogramma kunnen samenstellen door het toevoegen van filmpjes/oefeningen aan een eigen programma, als ware het een winkelwagen. Meer uitleg op de site: http://www.beweging.tv; ga naar ‘oefeningen'(bovenaan), dan naar ‘instructies en testen’ voor de films: toelichting bij de website.

   Via de site gaan ook ehealth-programma’s geboden worden op gebied van fysiotherapie, psychosomatiek en ergonomie.

   U als collega kan ook profiteren van de site. U kunt hiermee een oefenprogramma maken voor uw cliënten. Mijn ervaring is dat de compliance bij cliënten enorm toeneemt.

   Op dit moment zoek ik enthousiaste collega’s die willen helpen meedenken over het verder uitbouwen van de site. dit kan ook in de vorm van ideeën voor oefeningen/films die nu nog ontbreken. Maar mogelijk heeft u een idee voor een uitgebreider eHealth-traject (een specialisme). In dat geval zou u ook mee kunnen verdienen aan de site.

   Het verdienmodel is dat cliënten enkele euro’s per maand voor de site gaan betalen. Mogelijk dat ook verzekeraars en/of bedrijven geïnteresseerd gaan raken.
   Collega’s die gebruik gaan maken van de site kunnen een vermelding krijgen (via ‘contact’, en dan als ‘praktijken’ die adviseren..)

   Collega’s, oefentherapeuten, psychologen etc die de site als tool willen gaan inzetten hoeven dus niet te betalen, maar kunnen wel meeprofiteren door naamsbekendheid of daadwerkelijk inkomsten bij een bijdrage aan de content.

   Graag hoor ik uw reactie (en opbouwend kritische opmerkingen)
   Jip Driehuizen

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.