Nieuw voor Intramed versie 6.4

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #15690
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste collegae,

   FysioComfort is een intensieve samenwerking met Intramed aangegaan. Hierdoor kan FysioComfort nu een versie uitbrengen die vrijwel alle technische snufjes bevat en de verslaglegging voor fysiotherapeuten flink zal vergemakkelijken. Tevens zijn alle in de KNGF behandelrichtlijnen gewenste vragenlijsten voor de gebruikers van het FysioComfort EFV beschikbaar, èn nog veel meer!

   Deze versie is met name geschikt voor de kleinere fysiotherapiepraktijk die geen ambities heeft om te voldoen aan welke auditnorm dan ook. In geval de praktijk die ambities wel heeft adviseer ik over te gaan tot aanschaffing van Intramed Plus. Intramed Plus is door verschillende grote verzekeraars, waaronder AGIS, geaccepteerd als EPD.

   Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de ontwikkeling van FysioComfort op termijn zal eindigen, dit met het oog op de toekomstige ontwikkelingen en de wens naar continuïteit. De eerste stap zal zijn dat het FysioComfort EFV opgenomen zal worden in Intramed Plus. Waarschijnlijk al in Intramed versie 6.5.

   Wilt u. als gebruiker, gebruik blijven maken van een Fysio-verslagleggingsysteem dat goed en betaalbaar is? Bestel dan de nieuwe versie. Gebruik hiervoor de bekende bestelprocedure. Vergeten? Kijk op de website http://www.fysiocomfort.nl

   Tot april 2012 geldt voor collegae die versie 31 hebben aangeschaft de “vaste klanten” prijs van slechts 100,00 euro. Bestel dan onder vermelding van het notanummer voor versie 31.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.