Mijn KNGF legt leden zwijgen op

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Actie Mijn KNGF legt leden zwijgen op

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #17860
   Avatar fotoHans van Mourik
   Deelnemer

   Het KNGF-bestuur speelt met vuur. Er moet een nieuw bestuur gekozen worden. “Wel iedereen oproepen (middels belrondes) om te gaan stemmen maar inmiddels zijn alle digitale communicatiekanalen afgesloten”, ik ben des duivels. “Nu het er juist om begint te spannen en dat leden met elkaar willen communiceren heeft het KNGF besloten om het communicatiebeleid aan te passen. Inmiddels zit er een slot bij Fysionetwerken op de mogelijkheid om een BLOG of nieuws te melden.”

   Naar aanleiding van meldingen van collega Kok van Dorssen heb ik een aantal testberichten gemaakt. Tot voor kort kon ik gewoon mijn weBLOG schrijven, maar inderdaad – het Koninklijk Genootschap v Fysiotherapie heeft besloten om na koninklijk besluit het mediabeleid aan te passen. Niemand kan (en let wel dit zijn gewoon leden) meer vrij een item plaatsen. Bij het aanmaken wordt geen melding gemaakt (waarschuwing) dat er controle plaats gaat vinden. Wel op het moment dat je op de knop [verzenden] hebt ingedrukt een melding –

   Ik kan mij geheel vinden in het feit als de zedelijke normen worden overschreden, allerlei scheldkanonnades ten toon worden gespreid door rebelse leden, dat er dan een eind wordt gemaakt of dat een bericht wordt verwijderd. Nu het er om spant bij het huidige bestuur worden ineens alle communicatiekanalen gesloten.

   Wanneer heb ik dit eerder mee gemaakt? Spontaan de server van fysionet afgebrand waardoor communicatie niet meer mogelijk was in het verleden, hebben we nu een censuurknop. Alles moet door de mallemolen van het bestuur cq de communicatieafdeling.

   In een woord SCHANDELIJK. Ik heb persoonlijk niets met de twee andere teams in de strijd naar het pluche der KNGF, maar adviseer voltallig huidige KNGF bestuur gewoon af te treden. Dit is absoluut een democratische doodzonde om in een vereniging je leden (let wel het zijn je leden) het zwijgen op te leggen.
   Hans van Mourik, fysiotherapeut
   Gorinchem

  • #17861
   Avatar fotoHans van Mourik
   Deelnemer

   Inmiddels een reactie ontvangen van communicatie:
   “…..update op FysioNetwerken is doorgevoerd. De redactie checkt de ingekomen berichten op spam en we leiden de binnengekomen berichten naar de juiste plek op FysioNetwerken. ……”

   Maar het is geen censuur en ik mocht niet de integriteit van KNGF of medewerker in twijfel trekken.
   Berichten leiden naar een “juiste” plek is dus geen censuur. Maar ik wil helemaal geen tussenkomst van een communicatiemedewerker. Dit dringt niet door. We leven toch niet in de volksrepubliek China waar ze ook berichten herleiden.

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.