Met spoed gezocht: Anatomie Repetitor.

Weergave van 4 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #16691
   Avatar fotoLembasbread
   Deelnemer

   Ik ben op zoek naar iemand die (uiteraard tegen vergoeding ) mij kan helpen mijn anatomische kennis in een stroomversnelling te brengen.
   Ik slaag er, mede door onvoldoende anatomische kennis, niet in mijn praktijktoetsen te behalen, hierdoor is mijn studievertraging nu al anderhalf jaar!

   Wie kan mij helpen met leren? Het liefst iemand regio Leiden, Den-Haag, Rotterdam.

   Alvast heel erg bedankt!

  • #16692
   Avatar fotoNiek Vink
   Deelnemer

   He wat vervelend.

   Heb je ook al digitale hulpmiddelen geprobeerd? Vooral visible body is een fantastisch hulmiddel, drie-dimensionale anatomie.

   http://www.visiblebody.com/

   Home


   http://itunes.apple.com/nl/app/monster-anatomy-hd-lower-limb/id374993959?mt=8

   Succes!

  • #16716
   Avatar fotoLembasbread
   Deelnemer

   Hallo Niek,

   Ja dat is zeker vervelend. Ik heb al een aantal digitale hulpmiddelen gebruikt, maar ik vond deze niet afdoende helpen. Ik heb tevens flashcards en een kleurboek en zelfs inkleurflashcards aangeschaft. Dit helpt mij wel te leren waar alles zit. Maar het grootste probleem ligt bij mij in de oriëntatiepunten. Ik weet dat een spier, zenuw, vaatstructuur ergens zit, maar hoe ga ik deze vinden en correct indentificeren en op de huid zetten?

   Dit is de reden dat ik graag een ‘echt’ iemand heb die mij hierbij helpt. Dankjewel trouwens voor de links. Primalpictures is wel erg duur. Of in ieder geval boven mijn budget voor een digitale leerhulp.

   Visible Body en Monster Anatomy HD zijn zeker het overwegen waard!

   Dankjewel.

  • #16745
   Avatar fotoNina070
   Deelnemer

   Ik kan je misschien wel helpen (Den Haag). Je mag ‘mij’ wel lenen, dan kun je ‘anatomie in vivo’ oefenen, met datzelfde boek erbij komen we een stuk verder, dan komen we hopelijk een stuk verder. Wat stel je voor?

  • #16996
   Avatar fotoRichard
   Deelnemer

   Hallo,

   Ik weet niet of je inmiddels al een repetitor hebt kunnen vinden? Zo niet dan lijkt het me zeker leuk en interessant om je hierbij te helpen. Laat maar van je horen als je nog op zoek bent.

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.