Masterclass 'Meer Winst uit je Praktijk' – kennismakingsaanbod

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen Masterclass 'Meer Winst uit je Praktijk' – kennismakingsaanbod

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17510
   Avatar fotoWittemeer
   Deelnemer

   Maak nu voordelig kennis met Wittemeer Academy en volg de masterclass ‘Meer Winst uit je Praktijk’ voor slechts 45 euro!

   Als praktijkhouder of –manager heb je de verantwoordelijkheid om de praktijk gezond te leiden, zowel op de korte als lange termijn. Je wilt de waarde van je praktijk vergroten en moet belangrijke zakelijke beslissingen nemen. Kennis van bedrijfskundige en bedrijfseconomische principes kan hierbij zeer welkom zijn.

   De Masterclass ‘Meer Winst uit je Praktijk’ helpt je hierbij.

   In deze Masterclass krijg je inzichten en handvatten waarmee je meer waarde kunt creëren met je praktijk. Aan de hand van de ‘schijf van zes’ (strategie – marketing – verkoop – financieel – operationeel – organisatie) wordt deze bijeenkomst vormgegeven. Een mix van bedrijfskundige en bedrijfseconomische principes dient als basis.

   Deze Masterclass wordt door Wittemeer Academy georganiseerd in samenwerking met Baobab Consult, en is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers van fysiotherapiepraktijken.

   De Masterclass wordt gegeven in ‘s-Hertogenbosch, op dinsdag 21 januari 2014 van 19.00-21.30 uur door Joost Valkenberg MBA, ex-fysiotherapeut, werkzaam bij Baobab Consult.

   De kosten bedragen slechts € 45,- per deelnemer. Kijk voor meer informatie op http://www.wittemeer.nl, en geef je op bij een van de medewerkers. Bellen mag ook naar: 073 – 610 09 94.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.