KNGF kan niet meer instaan voor de kwaliteit van de oude nieuwsserver

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Actie KNGF kan niet meer instaan voor de kwaliteit van de oude nieuwsserver

Weergave van 5 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7069
   Avatar fotoHans van Mourik
   Deelnemer

   Leden van het KNGF die de afgelopen jaren hebben gewerkt met de communicatiekanalen van het Fysionet / KNGF, zullen gemerkt hebben dat o.a. de nieuwsgroepen niet naar behoren functioneren. Na veelvuldig overleg per mail en onlangs ook een bijeenkomst heeft de woordvoerder communicatie van het KNGF toegegeven; “We kunnen niet meer instaan voor de kwaliteit van de oude nieuwsserver”. Ondanks de afspraken die we hebben gemaakt, blijkt telkens weer dat het KNGF de stekker trekt uit het communicatieproces of niet actief bezig is om de stekker in het proces te houden.
   Als lid betreur ik deze gang van zaken binnen het KNGF.
   Hopende de leden geïnformeerd te hebben,
   Met vriendelijke groet,
   Hans van Mourik.

  • #7225

   Beste Hans,

   Mijn informatie van Lendenservice KNGF:

   ‘De nieuwsgroepen zijn te benaderen via Fysionet.nl. Ga hiervoor naar – link –.

   Op Fysionet.nl onder Nieuws informeren we onze leden over de laatste stand van zaken rondom het Ledenforum. Lees het laatste item dd 6 juli jl. hierover: Verbeterslag Ledenforum.’

   Mijn daaropvolgende reactie aan het KNGF waar ik nog geen antwoord op heb:

   ‘Ik heb die betreffende tekst over de verbeterslag gelezen.
   Daarin niets, wederom zonder aankondiging of discussie (ook mij niets gevraagd), dat de nieuwsgroepen via Outlook Express plotseling niet meer bereikbaar zijn.
   Kun jij mij uitleggen waarom dit proces zo verloopt?
   Het mag duidelijk zijn dat ik een van de leden ben, die de NG’s via OE erg mist.’

   Met collegiale groeten,
   |Peter van der Salm.

  • #7226

   Antwoord KNGF:

   ‘De onbereikbaarheid van de Nieuwsgroepen via Outlook Express heeft een technische oorzaak en is geen beleidskeuze. Het betreft behoorlijk verouderde techniek, software en hardware. Op verzoek van leden is besloten de nieuwsgroepen langer benaderbaar te houden, maar dat gaat helaas gepaard met de nodige technische beperkingen.

   Ik heb er begrip voor dat u de NG’s via OE mist, maar kan u helaas op dit moment niet garanderen of en wanneer deze route naar de nieuwsgroepen weer te herstellen is. We doen ons uiterste best om het forum op FysioNet zodanig te verbeteren, dat dit een volwaardige opvolger wordt van de nieuwsgroepen.’

  • #7227
   Avatar fotoHans van Mourik
   Deelnemer

   Beste Peter,
   Het “systeem” is als een lamp. Hij doet het of hij doet het niet. Als je niet begrijpt waarom een lamp niet werkt, dan maak je een keuze om daar een onderzoek naar in te stellen. Het KNGF heeft sinds februari deze mogelijkheid gehad. Het KNGF is in 2009 op de hoogte dat de lamp zou kunnen doven. Het KNGF heeft onvoldoende gerealiseerd dat het doven van de lamp een probleem zou kunnen zijn. Je best doen om nu een probleem op te lossen is helaas niet voldoende om leden te blijven binden. Het KNGF is gewaarschuwd, maar gaat gewoon door zonder te garanderen de route te herstellen.

   Het is even niet anders. Ik zou het zelf graag anders zien.
   Zelfs een ultimatum stellen heeft geen zin meer.
   Groet, Hans

  • #7228
   Avatar fotoFrank Klomp
   Deelnemer

   Ik heb er begrip voor dat u de NG’s via OE mist, maar kan u helaas op dit moment niet garanderen of en wanneer deze route naar de nieuwsgroepen weer te herstellen is. We doen ons uiterste best om het forum op FysioNet zodanig te verbeteren, dat dit een volwaardige opvolger wordt van de nieuwsgroepen.’

   Bovenstaande reactie lijkt een definitief einde van de NG’s in te houden, of lees ik dit met een te negatieve kijk? Het forum wordt toch als enig en weliswaar nog te verbeteren alternatief gesuggerereerd.
   Frank

  • #7229
   Avatar fotoarija
   Deelnemer

   Ook ik ben dus een trouwe nieuwsgroeplezer via OE. Ik heb nu ene poging gedaan om de nieuwsgroepen te gaan volgen via bovenstaande link van Peter. Ten eerste lijkt het een ‘niet-veilige’ website te zijn. Maar dat kan wellicht ook liggen aan mijn PC. Ten tweede en eigenlijk het belangrijkste vind ik het een erg onoverzichtelijke webpagina met dat ‘gefriemel’ li-onderin. Is het niet mogelijk om je aan te melden voor sommige nieusgroepen en alleen die overzichtelijk in beeld te krijgen met daarbij de ingebrachte/nieuwe o.i.d. onderwerpen?
   Groetjes Arija

Weergave van 5 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.