KNGF-congres vrijdag 4 november DeFabrique Utrecht. Mis 'm niet!

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Acreditatiecursussen KNGF-congres vrijdag 4 november DeFabrique Utrecht. Mis 'm niet!

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #20346

   Vrijdag 4 november, de Dag van de Fysiotherapeut. De dag waarop ook het KNGF-congres plaatsvindt in DeFabrique in Utrecht. Met boeiende keynote-sprekers, inspirerende (BI-) sessies, workshops, een volle beursvloer, de uitreiking van Fysio in Beeld aan dé fysiotherapeut van het jaar en nog veel meer.

   Met toptennister Esther Vergeer over omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen, David Abbink over het exoskelet, reflexen en tastzin, Nathan Skwortsow over Physitrack en Richard van Hooijdonk over de toekomst van de gezondheidszorg. In workshops kunt u aan de slag met de richtlijnen voor Parkinson of voor nekpijn, met een model voor ondersteuning bij zelfmanagement of met een screening die direct rekening houdt met medicijngebruik. Op de beursvloer ontdekt u de nieuwste producten en diensten.

   De beroepsinhoudelijke verenigingen verzorgen sessies over chronische pijn, arbeid en gezondheid, sarcopenie, het verband tussen orofaciale, bekkenbodem en psychosomatische klachten en over hardlopen, blessures en de multidisciplinaire aanpak ervan. Deze sessies zijn los te volgen, maar u kunt ook een dag(deel) ermee vullen. En natuurlijk staan ook de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het programma. Met onder andere sessies over balanstraining bij mensen met neurologische aandoeningen; fysiotherapie na CVA; oefentherapie bij artrose; evidence based screening op COPD in de eerste lijn; het diagnostische proces bij schouderklachten.

   Bekijk het complete programma op http://www.dvdf.nl en schrijf in! KNGF-leden krijgen een mooie korting. Schrijft u met meer mensen tegelijk in, dan krijgt u per kaartje nog eens € 25,- korting.

   Heel graag tot ziens op 4 november in Utrecht!

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
- Advertentie -