James Software / Zorgvergoeding

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #21725
   Avatar fotorene
   Deelnemer

   Probleem:
   Abonnement bij Zorgvergoeding om het maximaal aantal behandelingen van 50 polissen per dag te controleren. Maar na de conntrole van 15-20 patienten vanuit James Software komt de melding “Aanvraag mislukt: U vraagt meer polissen aan dan is toegestaan volgens uw contract.”

   Vraag:
   Herkennen andere collega’s dit probleem?

   Achtergrond:
   Sinds kort overgestapt van Intramed naar James Software. In Intramed nooit problemen ondervonden met de polischecks van Zorgvergoeding. Mooie service van collega’s die er veel tijd en moeite in steken. Vanuit James zijn de controles van het aantal behandeling frustrerend. Na maximaal 20 patienten houdt het op, die dag zijn geen controles meer mogelijk. Rest niets anders dan te wachten tot de volgende dag. Support van James meldt dat het een melding is van Zorgvergoeding, en dat zij me niet verder kunnen helpen. Zorgvergoeding is actiever met hulp bieden. De limiet is verhoogd van 50 naar 100 patienten per dag. Vandaag 18 patienten kunnen controleren. Bij Zorgvergoeding registreren ze vandaag 174 aanvragen vanuit het emailadres dat ik gebruik. Per patient worden gegevens van 2019 en 2020 gestuurd. Dus het betreft 87 patienten, aldus Zorgvergoeding.
   Vreemd is dit. Ik controleer 18 patienten, en bij Zorgvergoeding komen 174 aanvragen binnen. Circa 10 keer zoveel responses dan requests. Vanuit Zorgvergoeding kwam het advies het wachtwoord te vervangen. Om mogelijk misbruik uit te sluiten. Gedaan, zelfde resultaat.
   Ik vermoed als leek dat het een software probleem is.
   Of bij James. Dat er per gecontroleerde patient meer aanvragen worden gestuurd naar de API van Zorgvergoeding. Per patient meerdere requests.
   Of bij Zorgvergoeding. Dat er per gecontroleerde patient gegevens worden gestuurd van 2020, maar ook van meerdere voorgaande jaren. Elk jaar telt als een respons. Of elke verstuurde polis telt als respons, geen idee.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.