Cursus Sportpsychologie 29 oktober: Introductie bijeenkomst

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Fysiotherapie Studenten Forum Studenten prikbord Cursus Sportpsychologie 29 oktober: Introductie bijeenkomst

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #17366
   Avatar fotomspopleidingen
   Deelnemer

   Op dinsdag 29 oktober organiseert MSP Opleidingen een introductiebijeenkomst Sportpsychologie.

   Als fysiotherapeut vallen in een bepaald klachtbeeld of blessure vaak dingen op. Sporters liggen met regelmaat op je tafel en vanuit die vertrouwensband raak je aan de praat. Vandaag de dag is de mentale kant van de sport steeds belangrijker geworden. Niet iedereen is zich nog voldoende bewust van hoe mentale training door kan werken in prestatieverbetering. Meer kennis hebben van mentale processen bij sporters kan je dan helpen bij het benoemen hiervan en het bespreekbaar maken ervan met de sporter. Vaak kan iemand hiermee goed op weg worden geholpen of anders is de weg naar vervolghulp beter bespreekbaar te maken.

   De eerste bijeenkomst is een vrij toegankelijke open introductie workshop. Tijdens de workshop krijgt de deelnemer een introductie van mentale training in de praktijk en de inhoud van de cursus in vogelvlucht. Na de workshop kan de deelnemer nog bepalen al dan niet zich in te schrijven voor de gehele cursus.

   Toegang is gratis.

   Meld je snel aan via: http://www.mspopleidingen.nl/cursus-sportpsychologie-introductie.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.