[blijvend] Leefregels op het FysioForum

Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #13150
   Avatar fotoRob
   Sleutelbeheerder

   Als je een bijdrage wilt leveren aan het Forum vragen we je wel enkele regels op het gebied van de etiquette in acht te nemen: :?

   Laat een ander in zijn waarde! Schrijf geen bijdrages die kwaardaardig of beledigend zijn tegenover een ander. Die ander kan in dit geval zowel een persoon alswel een club of instantie zijn.

   Neem de tijd voor het schrijven van een bijdrage! Let goed op of je inderdaad schrijft wat je bedoelt en controleer dit voordat je de bijdrage plaatst op het Forum. Maak ook gebruik van de “Bekijken” functie om te kunnen zien hoe jouw bijdrage er uit gaat zien voordat je hem daadwerkelijk plaatst.

   Hou jouw bijdrage overzichtelijk! Als je reageert op de bijdrage van een ander, verwijder dan de delen van die andere bijdrage die niet ter zake doen. Dit komt niet alleen de overzichtelijkheid van jouw eigen bijdrage ten goede, maar ook die van het gehele Forum en voorkomt veel ergernis bij andere Forumdeelnemers.

   Let op het onderwerp! Als je een bijdrage plaatst moet je proberen een zo duidelijk mogelijke omschrijving in te geven bij de titel van jouw bijdrage. Als je reageert op de bijdrage van een andere deelnemer, en jouw bijdrage wijkt af van het onderwerp, pas de titel dan aan. Dit verhoogt de overzichtelijkheid van het Forum.

   Wees uiterst voorzichtig met persoonlijke informatie! Het Internet, en dus ook dit Forum, is een publiekelijk medium en is dus voor iedereen toegankelijk. Geef op het Forum bijvoorbeeld niet aan waar je woont om het mensen met verkeerde gedachten niet te makkelijk te maken. Als je iets persoonlijks van iemand wilt weten kun je hem of haar dit beter privé via de e-mail vragen.

   Maak gebruik van de invoervelden! Als je bijvoorbeeld een hyperlink op wilt nemen kun je die ingeven in het daarvoor bestemde veld. De hyperlink wordt dan automatisch als aanklikbare link opgenomen in jouw bijdrage.

   Onderschrijf een bijdrage niet met jouw naam. Je kunt alleen posten als je ingelogd bent. Je naam verschijnt dus altijd bij het bericht. Groeten hoeven we ook niet te doen, het leest niet prettig en we groeten elkaar toch telkens. In je profiel kun je een automatisch onderschrift instellen. ;)

   Wees voorzichtig met humor. Wat jij als grappig ervaart kan een andere deelenemer als beledigend ervaren. Probeer dan ook gebruik te maken van de smileys als je ergens een bepaalde bedoeling mee hebt. Als je twijfelt of men de bedoeling van jouw opmerking wel zal begrijpen kun je deze beter in het geheel niet plaatsen.

   Belangrijk om te onthouden is, dat er geen domme vragen bestaan, alleen domme antwoorden. &|

   Veel plezier gewenst op het FysioForum.
   De beheerder(s) van dit forum. :)

  • #14819
   Avatar fotomelle
   Deelnemer

   Is er op dit forum de mogelijkheid rechtstreeks met de moderator in contact te komen? Om iets te melden bijvoorbeeld?

  • #14820
   Avatar fotoRob
   Sleutelbeheerder

   Ja dat kan middels het contactformulier.

   Contact

Weergave van 2 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.