25 leden initiatief gestart RGF RAW, ZWN en HMR

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums KNGF Algemeen (KNGF) 25 leden initiatief gestart RGF RAW, ZWN en HMR

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #20211
   Avatar fotoKok van Dorssen
   Deelnemer

   Deze informatie is ook te vinden op http://www.klankbordkngf.nl rubriek lopende zaken onderwerp amendement.

   Naam:
   KNGF relatie nummer:

   ondersteunt het amendement van Kok van Dorssen voor de AV van RGF RAW op 20 september 2016 en wil onderstaand agendapunt aan de agenda van deze AV toevoegen.

   Plaats:
   Datum:
   Handtekening:

   Toe te voegen agendapunt
   1. Besluitvorming over opdracht aan het bestuur tot fusie van RGF-RAW met KNGF per 1 januari 2017

   Tekst van de opdracht:
   De leden van RGF RAW in vergadering bijeen op 20 september 2016 geven aan hun bestuur de opdracht om een fusie van RGF-RAW met het KNGF te realiseren per 1 januari 2017.

   Toelichting
   Het uiteenvallen van het KNGF in kleine groepjes verzwakt de positie van fysiotherapeuten. Het ligt dan in de lijn der verwachting dat zorgverzekeraars ons (nog meer) tegen elkaar zullen gaan uitspelen. Eendracht maakt macht, daarom willen wij GEEN versnippering van ons KNGF.
   Uit de extra nieuwsbrief van ons RGF RAW in juli 2016 en de zojuist ontvangen agenda van onze RGF-RAW-bijeenkomt op 20 september a.s. blijkt dat ons RGF-bestuur aangeeft achter de fusie met het KNGF te staan. Tegelijkertijd geeft het bestuur zodanige bezwaren aan dat zij een fusie met het KNGF af raadt. Deze bezwaren zijn ons inziens niet reëel. Blijkbaar vinden de andere negen RGF-besturen deze bezwaren ook niet reëel, want zij hebben het voorstel tot fusie met het KNGF wél op agenda van hun RLV in september gezet.
   De argumenten van tijdsdruk (pressure cooking) en vragen over hoe de nieuwe organisatie er nu precies uit gaat zien, wegen ons inziens niet op tegen de voordelen van een fusie tot één beroepsvereniging met een groeiende moderne organisatiestructuur.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.