De Young Physiotherapist Association organiseert op 12 oktober hét evenement voor de jonge fysiotherapeut: de YPAx. De YPA is een organisatie voor en door fysiotherapeuten <35 jaar.
Als jonge professional kom je drempels tegen, maar deze zijn er vooral om kansen te benutten. Wij van de YPA zijn er voor en met elkaar om ons zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in het vakgebied.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Hét jaarlijkse evenement van de YPA is de YPAx. Een interactieve avond om kennis op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit de breiden. Thema van dit jaar is ‘Fysiotherapie buiten de lijntjes’. Hiermee willen we fysiotherapie in een zo breed mogelijk kader en buiten de kaders bekijken. Tijdens het evenement zullen er sprekers zijn over Physical Literacy, de toekomst van de fysiotherapie en reumatoïde artritis. Het wordt een interactief evenement met een brainstormsessie, Kahoot-quiz en netwerkborrel. Er wordt voor avondeten gezorgd. Het volledige programma vind je hier.

Kortom, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de zorg, met collega’s inhoudelijk te sparren en je netwerk uit te breiden tijdens een borrel?

Wanneer en waar:

Tijdstip: Vrijdag 12 oktober 2018, inloop vanaf 17:30, start om 18:00
Locatie: Camping Ganspoort, Utrecht
Kosten: €30 voor YPA-leden, €50 voor niet-leden, inclusief lidmaatschap

Aanmelden voor de YPAx 2018 doe je via deze link

Meer info over de YPA of lid worden? Zie de website www.dutchypa.nl of onze facebookpagina.

Het onderstaande filmpje bevat een korte sfeerimpressie van de YPAx 2017

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl