Physiotutors is een social media bedrijf met een omvattende evidence based databank vol filmpjes en artikelen voor fysiotherapeutisch onderzoek en/of behandeling. De pagina is interessant voor fysiotherapeuten die op de hoogte willen blijven van nieuwe onderzoeken in de fysiotherapie, maar ook geschikt om de uitvoering van testen even snel op te zoeken.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FysioVacature, de vacaturesite voor de fysiotherapeut

De ‘Physiotutors’ zijn Andreas Heck en Kai Sigel, twee master studenten manuele therapie aan de SOMT University Amersfoort. Naast hun studie en werk voor Physiotutors zijn ze ook nog werkzaam op de HvA waar ze praktijkles geven.

Wat ooit begonnen is als een studenteproject is uitgegroeid tot een social media bedrijf met meer dan 25.000 abonnees op Youtube, rond de 50.000 volgers op Facebook en bijna 15.000 volgers op Instagram.
Hun motivatie en drijfveer is het ondersteunen van studenten fysiotherapie, maar ook afgestudeerde fysiotherapeuten, om iedereen de mogelijkheid te geven om in eigen tempo te leren en het therapeutisch handelen in de dagelijkse praktijk te verbeteren.

Als je nu nieuwsgierig bent geworden kan je een kijkje nemen op youtube.com/physiotutors. Nagenoeg alle video’s komen ook regelmatig op hun Facebook pagina www.facebook.com/physiotutors te staan, waar ze bovendien nog dagelijks nieuwe artikelen en nieuws uit de wereld van de fysiotherapie posten.

Lijkt het je leuk om dagelijks een quizvraag over verschillende fysiotherapeutische vragen te ontvangen of wil je weten waarmee de ‘Physiotutors’ verder nog bezig zijn, dan bezoek hun Instagram account www.instagram.com/physiotutors. of kijk op www.physiotutors.com

- Advertentie -