Mobiliteitsverbetering bij een chronische neurologische aandoening

102
Foto: ZorginBeeld/Frank Muller

Minisymposium

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

“Verbeteren Mobiliteit bij patiënten met een neurologische aandoening bij patiënten met een chronisch neurologische aandoening”

De snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van de revalidatie bieden toenemend mogelijkheden voor het verbeteren van de balans en het lopen bij patiënten met een chronische neurologische aandoening. Om deze reden werd door de afdeling Revalidatie en Fysiotherapie van het UMC St. Radboud in 2009 gestart met de Mobiliteitspoli Nijmegen. De poli kenmerkt zich door multidisciplinaire diagnostiek, het gebruik van geavanceerde technieken om balans en lopen in kaart te brengen, en state-of-the-art expertise.

Vanuit de poli is toenemend behoefte om samen te werken met eerstelijns fysiotherapeuten. Om kennis uit te dragen en ervaring uit te wisselen wordt op donderdagavond 19 Januari 2012 een symposium georganiseerd waarbij o.a. zal worden zal worden gesproken over neurorevalidatie, systematisch gangbeeldanalyse dynamische loop en balanstraining, ortheseologie en functionele elektrostimulatie.

Link naar het volledige uitnodiging en programma

Voor het aanmelden klik hier

Kunt u niet op 19 Januari maar wilt u wel op de hoogte blijven kunt u zich aanmelden voor de community Mobiliteitspoli Nijmegen via deze link

Hopelijk kunnen wij u op 19 januari begroeten op het symposium!

Vriendelijke groet, mede namens Prof. Sander Geurts, Dr. Maarten Nijkrake, Msc. Mark Smeenge en Dr. Jasper den Boer

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl