Internationale titel voor afgestudeerden Fysiotherapie aan Hanze

190

De zojuist afgestudeerde 77 studenten Fysiotherapie van de Hanzehogeschool Groningen krijgen op hun diploma de vermelding Bachelor of Science.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Sinds 1 januari 2014 mogen bepaalde hbo-opleidingen ‘of Science’ aan hun graad toevoegen wanneer 70 procent van de opleidingen uit hetzelfde cluster sinds 2012 door de NVAO is geaccrediteerd. De opleidingen fysiotherapie (bachelor en master) vallen binnen het cluster fysiotherapie, ergotherapie en bewegingstherapie en hebben deze grens gehaald.

De opleiding Fysiotherapie in Groningen is de enige opleiding in zijn soort in Noord-Nederland. In vier jaar tijd worden de studenten opgeleid tot specialisten in het bewegend functioneren van de mens. Naast het verwerven van theoretische kennis en praktische vaardigheden worden studenten uitgedaagd om een onderzoekende en ondernemende houding te ontwikkelen. De intensieve samenwerking met het werkveld zorgt er voor dat de afgestudeerde studenten goed toegerust zijn voor de (inter)nationale beroepspraktijk.

De toekenning van de graad ‘Bachelor of Science’ versterkt de positie van de in Nederland opgeleide fysiotherapeuten in internationaal perspectief.

Bron: Hanze.nl

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl