De fysiotherapeut aan het woord bij Coöperatie VGZ

Meedenken over hoe Coöperatie VGZ kwaliteit van fysiotherapie inzichtelijk kan maken?

4

Gemakkelijk en uitgebreid inzicht krijgen in de ervaringen van uw patiënten kan heel waardevol zijn. Daarom wil Coöperatie VGZ op donderdagavond 21 februari tijdens ‘Zorgaanbieders aan het Woord’ in gesprek met fysiotherapeuten.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Samen met zorgaanbieders spreekt Coöperatie VGZ over het belang van inzicht in patiëntervaringen en bekijken we hoe kwaliteit op een gemakkelijke manier inzichtelijk te maken is. Ook Zorgkaart Nederland van de Patiëntenfederatie is aanwezig tijdens deze avond.

De avond is vrij toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemende fysiotherapeuten. Meld u aan via de website van Coöperatie VGZ.

Programma 21 februari 2019

Locatie: Coöperatie VGZ – Kennedyplein 300, Eindhoven

Vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom op het kantoor van Coöperatie VGZ in Eindhoven (Kennedyplein 300). Nadat samen soep en een broodje is genuttigd, start om 18:00 uur het programma met de volgende gespreksonderwerpen:

  • Hoe maken we de kwaliteit van fysiotherapie inzichtelijk?
  • Wat kunnen we doen om deze inzichten voor iedereen zo gebruiksvriendelijke en waardevol mogelijk te maken?

Rond 20:00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een borrel.

Aanmelden kan gemakkelijk via Coöperatievgz.nl. Bekijk ook meer informatie over de vorige edities van Zorgaanbieders aan het Woord.

Terugblik editie 3

Op donderdagavond 30 augustus 2018 vond de 3e editie van Zorgaanbieders aan het woord plaats. Tijdens deze avond spraken we met een 30-tal fysiotherapeuten over het beleid en zochten we samen naar mogelijkheden om de administratieve lasten te verminderen. Door de openlijke discussies en aangedragen ideeën zijn er weer concrete actiepunten naar voren gekomen waarmee we aan de slag kunnen. Zo werken we samen aan zinnige zorg!

Video-impressie van de derde editie van Zorgaanbieders aan het woord.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl