Onderzoek DTF screening

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #19647
   Avatar fotoDanielleMarlou
   Deelnemer

   Beste therapeuten,

   Wij zijn Daniëlle en Marlou van de opleiding fysiotherapie van de Hanzehogeschool te Groningen. We zijn op dit moment bezig met ons afstudeeronderzoek. Het onderzoek gaat over de uitvoering van de DTF screening onder eerstelijns fysiotherapeuten.

   Patiënten kunnen sinds 2006 rechtstreeks bij de fysiotherapeut terecht via Directe Toegankelijkheid Fysiotherapeut (DTF). Als de patiënt via de DTF bij de fysiotherapeut komt, moet er een screening worden uitgevoerd. Het screenen wordt uitgevoerd volgens een proces, om te kijken of er verder onderzoek geïndiceerd is en of de patiënt behandeld mag en kan worden door de fysiotherapeut. Het is tot op heden onduidelijk wat de precieze uitvoering is van de DTF screening, terwijl dit van belang is voor de patiënt. Om de DTF screening te optimaliseren is er een grootschalig onderzoek nodig naar de uitvoering van de therapeuten. Dit onderzoek wordt aan de hand van een enquête uitgevoerd.
   Zou u ons willen helpen door onderstaande enquête in te vullen? Onder de deelnemers wordt een VVV bon t.w.v. €30,- verloot!

   http://goo.gl/forms/z2mZUzx2VM

   Alvast Bedankt!

   Met vriendelijke groet,
   Marlou Scherpen & Daniëlle Stoop

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.