Nieuwste versie, geschikt voor KwalieFy en Plus Audit versneld beschikbaar!

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Automatisering ICT FysioComfort Nieuwste versie, geschikt voor KwalieFy en Plus Audit versneld beschikbaar!

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12679
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Beste collegae,

   Voor 1 april 2011 komt FysioComfort met een EFV dat geschikt is voor KwalieFy. Deze update is tevens geschikt gemaakt voor de Plus Audit.
   Collegae die versie 29 of 30 aangeschaft hebben krijgen deze nieuwe update (versie 31) gratis! U krijgt deze voor 1 april 2011 toegezonden op het bij ons bekende e-mail adres.
   Anders kost deze versie u 247,50 euro. Voor de bestelwijze verwijs ik u naar de website.

   De informatie op de website wordt vandaag aangepast. U vind daar ook het zelftest formulier voor KwalieFy van het KNGF zodat u zelf kunt zien of uw verslaglegging voldoet aan de wensen van KwalieFy.

   Even een overzicht:
   1/ het nieuwste FysioComfort EFV bevat alle door KwalieFy gewenste export items.
   2/ de gegevens in het FysioComfort EFV versie 31 kan na de update van IM gelabeld worden zodat het exportfile voor KwalieFy ook aangemaakt en verzonden kan worden.
   3/ IntraMed is tijdig gereed voor KwalieFy (juli 2011).

   Wat te doen?
   1/ de laatste versie van het FysioComfort EFV, evt na aanschaf, installeren en gaan meteen gebruiken voor nieuwe patiënten.
   2/ IntraMed 6.2 downloaden en installeren zodra beschikbaar (juli 2011)
   3/ de door FysioComfort aangeleverde instellingen tbv de het labelen van de gegeven binnen het EFV invullen in IntraMed (juli 2011).
   4/ de exportgegevens doorgeven aan KwalieFy (daar ontvangt u van KwalieFy bericht over)

   Ik hoop dat deze informatie duidelijk genoeg is. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan verzoek ik u eerst onze website door te lezen en als deze uw vraag niet beantwoord uw vraag alleen via de e-mail te stellen.
   Spreekt u collega IntraMed gebruikers wilt u hen dan wijzen op deze informatie? Bij voorbaat mijn dank.

Weergave van 0 reactie threads
 • Het onderwerp ‘Nieuwste versie, geschikt voor KwalieFy en Plus Audit versneld beschikbaar!’ is gesloten voor nieuwe reacties.