Intramed vs inEPD of andere programma’s

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Automatisering ICT Intramed Intramed vs inEPD of andere programma’s

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12410
   Avatar fotoMicrokracht
   Deelnemer

   Momenteel gebruik ik voor mijn administratie intramed-online, over intramed ben ik tot nog toe altijd zeer tevreden geweest. Het valt me op dat inEPD slechts €249,- kost waarbij je alles in 1 pakket hebt en het programma is tevens online. Bij intramed , bijvoorbeeld voor achmea, wordt geadviseerd fysioroadmap (frm) toe te voegen. Bij elkaar genomen lopen de kosten aardig op voor dit programma ook zonder frm.
   Zelf voel ik er niet voor om nog eens 100en euro’s per jaar te gaan uitgeven voor een goed pt-volgsysteem in intramed en vraag me af of er collegae zijn die ervaring hebben met intramed en zijn overgestapt naar een nieuw systeem bijvoorbeeld inEPD. Wat zijn jullie ervaringen en is het de moeite waard om te overwegen over te stappen. Zijn er zaken die jullie missen na te zijn overgestapt of krijg je alleen maar extra opties al dan niet met een meer heldere en/ of snellere manier van werken.

   Ik kijk uit naar jullie reacties en ervaringen

   Met vriendelijke groet,
   Daniel Leijendeckers

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.