het FysioComfort EFV in IntraMed 6.0; er komen grote veranderingen aan!

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Automatisering ICT FysioComfort het FysioComfort EFV in IntraMed 6.0; er komen grote veranderingen aan!

Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12677
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Geachte collegae,

   Binnen niet al te lange tijd brengt IntraMed een update op haar programmatuur uit. Hierin komen lang gekoesterde wensen ten aanzien van de protocolfunctie in vervulling.

   Helaas dient de opbouw, inhoud en structuur van de bestaande protocollen fors aangepast te worden. Gebruik van de oude versies gaat dan niet meer zoals u dat gewend bent.

   Heeft u al een protocol aangemaakt voor een patiënt dan heeft IntraMed er voor gezorgd dat dit vrijwel zonder problemen gebruikt kan blijven worden. Maakt u na de update voor een patiënt op basis van de oude versie(s) van het protocol een behandelepisode aan, dan komt u zeker problemen tegen.

   Uiteraard ben ik hard bezig om een nieuwe versie voor te bereiden. Deze zal zo kort als mogelijk na de release van IM 6.0 beschikbaar zijn. Hiervan wordt u via de website op de hoogte gebracht.

   Gebruikers die in dit kalenderjaar het FysioComfort EFV hebben aangeschaft kunnen gebruik maken van de speciale actie. Details hiervan maak ik ook bekend via de website.

   Mocht u nog dringende wensen hebben dan nodig ik u hierbij uit deze aan mij te mailen. Voor zover de omstandigheden dat toestaan zal ik hieraan gehoor geven.

   Bij voorbaat mijn dank,

   Chiel Delver, FysioComfort

  • #12694
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   U kunt nu de nieuwste versie al bestellen. Deze wordt dan direct na de release van IM 6.0 aan u geleverd.
   Voor meer informatie verwijs ik u naar de website – link –.

   met collegiale groet,
   Chiel Delver

  • #12695
   Avatar fotoChiel Delver
   Deelnemer

   Het FysioComfort EFV voor IntraMed 6.0 is beschikbaar.
   Voor de bestelprocedure kijkt u op de website. Als u snel reageert kunt u ook snel weer prettig verder werken.

Weergave van 2 reactie threads
 • Het onderwerp ‘het FysioComfort EFV in IntraMed 6.0; er komen grote veranderingen aan!’ is gesloten voor nieuwe reacties.