Mensen met nekhernia gezocht voor onderzoek

51

De afdelingen Medische Besliskunde en Neurochirurgie van het LUMC zijn op zoek naar mensen met een nekhernia (CRS) die willen deelnemen aan een vragenlijstonderzoek, de CROSS-studie (CRS Outcome Scale Study).

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Voor ons onderzoek zijn wij geïnteresseerd in de klachten die nekherniapatiënten hebben en de gevolgen hiervan op functioneren in het dagelijkse leven, zoals het uitvoeren van hobby’s, werk of huishouden. Hiervoor vragen wij nekherniapatiënten 2 vragenlijsten in te vullen. Het invullen van de vragenlijsten duurt maximaal 20 minuten.

Verbeteren van de zorg

Met behulp van de antwoorden zullen wij de kwaliteit beoordelen van een nieuw ontwikkelde vragenlijst die de klachten en het functioneren van nekherniapatiënten in kaart brengt. Een goede vragenlijst is namelijk belangrijk voor het beoordelen van de behandelingen die nekherniapatiënten ontvangen en het verbeteren van de zorg voor deze patiënten. Onder de mensen die de 2 vragenlijsten compleet invullen, verdelen we in totaal 5VVV-bonnen ter waarde van 50 euro.

Meer informatie via LUMC

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl