“Werken als een team (together everyone achieves better) gaat over weten wat je samen wil bereiken, door doelen na te streven, door elkaar te begrijpen en het hebben van een gezamenlijke passie. Over een missie, visie en de route daarnaartoe.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

Het managen van een praktijk vraagt om leiderschap en management capaciteiten. Laat dat nu net de aspecten zijn waarvoor de meeste fysiotherapeuten niet zijn opgeleid, terwijl het broodnodig is. Want als je het beste uit jezelf én uit je team haalt, ontstaat er chemie en trots. Met als gevolg succes en groei. Je toppers houd je makkelijk binnenboord, omdat hun talenten breder worden aangesproken. Het wordt er gewoon een stuk leuker van, voor jou en je praktijk.

Een team is een groep, maar een groep is niet altijd een team. Daarom hebben wij de opleiding “Bedrijfsvoering Fysiotherapie” in het leven geroepen. Hulp in woord en daad, om jou handvaten te geven, het beste uit je team en je onderneming te halen.

Op 3 april 2020 starten we alweer met leergang 6. We worden met een 9,1 beoordeeld door de cursisten en daar zijn we trots op. Hopelijk tot ziens! Hartelijke groet van Frank Timmermans”

Hierboven vertelt docent, en zelf ook praktijkeigenaar, Frank Timmermans wat zijn visie is voor de opleiding “Bedrijfsvoering Fysiotherapie”. Deze opleiding wordt georganiseerd door Wittemeer Academy. De opleiding is interessant voor praktijkhouders en praktijkmanagers, juist ook voor praktijkmanagers die van plan zijn om praktijkhouder te worden.

Managen van je praktijk

In deze opleiding leer je beter te werken aan je praktijk. Om je praktijk optimaal te managen. En om je ondernemerschap naar het volgende niveau te brengen. Je leert om je visie om te zetten naar concrete acties. Dat doen we door kennis te delen over alle relevante gebieden om succesvol te ondernemen in de zorg. Je vertaalt deze kennis naar een eigen visie en een eigen businessplan. Ook wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daardoor groei je en word je sterker als ondernemer en manager.

Wittemeer cursus

Wat levert het op

  • Het managen van de praktijkorganisatie vanuit een bedrijfskundig perspectief, waardoor je een bredere kijk hebt op strategie en proces.
  • Je hebt je visie helder én omgezet naar een concreet businessplan voor de komende jaren.
  • Proactief de praktijk aansturen op cijfers en feiten.
  • Een betere gesprekspartner zijn voor je accountant, financieel adviseur en andere derde partijen zoals leveranciers en samenwerkingspartners.
  • Kunnen coachen van medewerkers op het optimaal inzetten van hun talenten.
  • Innovatief denken en het bedenken én implementeren van slimme product-markt-combinaties.

Meer weten en aanmelden?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze opleiding? Kijk dan eens op de website van Wittemeer https://www.wittemeer.nl/kalender/bedrijfsvoering-fysiotherapie/) of stuur een berichtje naar ons via academy@wittemeer.nl voor een persoonlijk gesprek.

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl