Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden, de arbeidsmarkt trekt inmiddels aan en vraag naar gekwalificeerd personeel wordt alsmaar groter. Hoe vindt ú geschikt personeel?

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

FYGO biedt u de oplossing in uw zoektocht naar gekwalificeerd personeel!

Graag stellen wij u voor aan FYGO, de toonaangevende leverancier van fysiotherapeuten in Nederland. In samenwerking met FysioVacature.nl biedt FYGO u een totaaloplossing op het gebied van personeel. Dit omvat zowel vast, tijdelijk als waarnemend personeel. FYGO kan de werving en selectie van uw praktijk volledig uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op het managen van uw praktijk.

Waarom FYGO?

Met een uitgebreid en volledig dekkend klantenbestand beschikt FYGO over competente kandidaten in elk vakgebied binnen fysiotherapie. In zowel specialismes als in algemeen vakgebied. Als dienstverlener geven we op iedere vraag een antwoord. In selectierondes voeren wij gesprekken met potentiële kandidaten en trekken wij referenties van hen na. Zo wordt er voor gezorgd dat u direct met een geschikte kandidaat in contact komt, en dat scheelt u kostbare tijd.

Via de website kunt u meer informatie vinden over FYGO en als u interesse heeft, gemakkelijk en snel uw wensen en eisen aan kandidaten invullen. Wij zoeken graag de juiste werknemer op basis van uw wensen.

U kunt de fysiotherapeut dan direct zelf in dienst nemen of kiezen voor een flexibele oplossing via ons. FYGO weet de weg en u heeft uw handen vrij voor de kerntaken van de organisatie.

 

 

Jelle Kosters FYGO

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening! Stuur een email, bel ons of bezoek de website.

FYGO staat voor u klaar!

Met gezonde groet,

Jelle Kosters
Account Manager FYGO

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl