Implementatie intramed via Terminal Server

Nieuws over fysiotherapie en de fysiotherapeut Forums Automatisering ICT Intramed Implementatie intramed via Terminal Server

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #12402
   Avatar fotobbroeders
   Deelnemer

   voor een fysiotherapiepraktijk ben ik bezig met het reorganiseren van het netwerk en hierbij ook het implementeren van een Terminal Server omgeving voor het werken met intramed. Het plan is om een centrale server te plaatsen met daarop Windows Server 2003 R2. Hierop draait Intramed Network editie en via Terminal Services kunnen cliënts hierop connecten. De cliënts draaien Windows XP Prof (2x) en Linux (8x). Voor de implementatie heb ik echter nog enkele vragen waar jullie mij hopelijk mee kunnen helpen…

   > Heeft iemand de handleiding beschikbaar voor het installeren van Intramed in een Teminal Server omgeving? Het pakket is nog niet besteld, en beschikbaarheid van de handleiding zou ideaal zijn.

   > Zijn er valkuilen waar jullie tegenaan zijn gelopen bij een dergelijke implementatie?

   > Wat zijn de mogelijkheden voor het maken van een backup? Is het mogelijk met een commandline opdracht in een keer een volledige backup te maken van de Intramed database?

   > Is het mogelijk de data uit Intramed Workgroup editie rechtstreeks te importeren in Intramed Server editie?

   > Is het mogelijk een externe agenda te exporten in Intramed? Een fysiotherapeut werkt gedeeltelijk met Outlook voor het maken van afspraken op locatie. Is het mogelijk deze te importeren in Intramed? Eventuele aanpassingen van het formaat van de agenda is geen probleem, hier heb ik wel de programmeerkennis voor.

   Alvast bedankt!

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.