Club Fysio Therapie Heerenveen failliet

157

Grondlegger John Nagelhout heeft voor zijn Club Fysio Therapie in Heerenveen het faillissement aangevraagd en het faillissement is dinsdag 17 april door de rechtbank in Leeuwarden uitgesproken.

- tekst gaat verder na deze advertentie -


FYGO Uitzendbureau voor de fysiotherapeut

De voormalige sportfysiotherapeut van SC Heerenveen wist zijn bedrijf in acht jaar uit te breiden naar een landelijk netwerk met 72 praktijken. Die blijven voorlopig open. Uitkeringsinstantie UWV neemt de betaling van de 89 werknemers op zich.

Bron: lc.nl

Advertentie:bezoek fysiovacature.nl

7 REACTIES

 1. L.S.,

  Triest dat dit een aantal van onze collega’s treft en werkloos wordt.

  Tegelijk doet mij dit denken aan een uitspraak van onze toenmalige Minister van Volksgezondheid Hans Hoogervorst.
  ‘Zolang als er geen fysiotherapeuten failliet gaan, werkt voor dat domein de markt nog niet goed’.

  Met vriendelijke groeten,
  Peter van der Salm.

 2. Fries ondernemersduo stapt in failliete fysiotherapieketen

  Bakkeveen/Leek | De grootste Nederlandse fysiotherapiepraktijk wordt overgenomen door twee Friese ondernemers. Sjoerd Stienstra van HPB Diensten in Leek en Sieb Louwsma van de gelijknamige groep in Bakkeveen gaan verder met het Heerenveense Club Fysio Therapie.
  Van de 72 vestigingen met negentig werknemers komen er dertig in beheer. Die liggen in het noorden en midden van het land en in de Randstad. De andere locaties worden aangeboden als franchise of gesloten.
  De ondernemers zien toekomst in deze tak van de zorgsector. Louwsma ziet het als aanvulling op zijn bedrijven die mensen begeleiden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo zouden er in de toekomst beweeggroepen moeten worden opgestart.
  HPB Diensten van Stienstra pakt de automatisering op van de fysioketen die bij verschillende fitnesscentra in het land is geïntegreerd. Met een betere aansturing en lagere bedrijfskosten moet de fysioketen succesvol worden.

  Bron: frieschdagblad.nl

 3. De fysiotherapiepraktijk van Sportfit & Fysio Van Wijnen gaat per direct op eigen voet verder. Toen bekend werd dat Club Fysio Therapie, de overkoepelende organisatie waar ook het fysiotherapie gedeelte van het Goorse sportcenter onder viel failliet was, besloot eigenaresse Esther van Wijnen direct eieren voor haar geld te kiezen. “Gelijk na het uitgesproken faillissement heb ik van de nood een deugd gemaakt en per direct mijn patiënten via eigen contracten bij de zorgverzekeraars gedeclareerd. Voor de patiënten zal er dan ook helemaal niets veranderen.”

  Bron

Reacties zijn gesloten.